Jágr naklonený pôsobeniu v Caroline, záujem však hlásia i ďalšie kluby

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 10:05 • 2 min
Jágr naklonený pôsobeniu v Caroline, záujem však hlásia i ďalšie kluby

RALEIGH - Kariéra českého hokejového velikána Jaromíra Jágra by mohla pokračovať v Caroline. Podľa vyjadrenia hráčovho agenta Petra Svobodu pre server CanesCountry.com je 41-ročný útočník naklonený pôsobeniu v tíme Hurricanes, záujem o jeho služby však majú viac než tri kluby zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Svoboda uviedol, že Jágr chce svoje rozhodnutie veľmi starostlivo zvážiť. "V hre sú viac než tri kluby, ktoré prejavili vážny záujem. Jaromír si chce byť istý svojím rozhodnutím, ktoré urobí, pretože za posledné dva roky vymenil dresy Philadelphie, Dallasu a potom ešte aj Bostonu," pripomenul agent pôsobiská českej hokejovej legendy.

Carolina je pre Jágra lákadlom najmä kvôli bývalému spoluhráčovi Ronovi Francisovi, ktorý pôsobí vo vedení klubu. "Je tam Francis, a keď sa pozrie na súpisku a všetko okolo, cíti, že ide o veľmi dobrý klub," priblížil Svoboda motiváciu najproduktívnejšieho Európana v histórii zámorskej profiligy. Svoboda už predtým rázne vyvrátil špekulácie týkajúce sa rokovania s Buffalom a zdôraznil, že Jágr by chcel hrať predovšetkým tam, kde ho bude hokej po všetkých stránkach baviť.

Uplynulú sezónu začal člen prestížneho Triple Gold Clubu v materskom Kladne, po konci lockoutu zamieril do Dallasu, odkiaľ pred uzávierkou výmen v NHL putoval do Bostonu. S Bruins sa mu podarilo postúpiť až do finále play off, kde Chára a spol. nestačili v šesťzápasovej sérii na Chicago. V 45 dueloch základnej časti zaznamenal Jágr 35 bodov (16+19), v 22 zápasoch play off pridal 10 asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies