V Indii sa zrútil hotel: Najmenej 12 ľudí

NETKY.SK • 8 Júl 2013, 21:12 • 2 min
V Indii sa zrútil hotel: Najmenej 12 ľudí

NAÍ DILLÍ - Najmenej 12 ľudí dnes zahynulo a 18 utrpelo zranenia pri zrútení dvojposchodovej budovy na juhu Indie. Počet obetí ešte pravdepodobne stúpne, nakoľko sa predpokladá, že pod sutinami sa nachádzajú desiatky ďalších osôb, informovala agentúra DPA s odvolaním sa na miestne zdroje.

slovakia

left justify in out

Zrútenou budovou je Hotel City Light & Bakery nachádzajúci sa v meste Sikanderabad v štáte Ándhrapradéš. Podľa polície sú obeťami väčšinou zamestnanci hotela a vodiči rikší, ktorí práve v budove raňajkovali. K nešťastiu prišlo ráno okolo 6.00 h miestneho času. Niekoľko zranených osôb je v kritickom stave.

Pri záchranných prácach pomáhajú policajné a hasičské zložky. Budova, ktorej vek je asi 80 rokov, vykazovala konštrukčné nedostatky a nespĺňala bezpečnostné kritériá. Jej majitelia údajne na najvyššom poschodí skladovali ťažké kovové predmety, čo napokon viedlo ku kolapsu objektu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies