Trnava nepredĺžila s Kaščákom zmluvu: Neskrývam sklamanie

NETKY.SK • 8 Júl 2013, 21:00 • 2 min
Trnava nepredĺžila s Kaščákom zmluvu: Neskrývam sklamanie

TRNAVA - Futbalista Marek Kaščák sa nedohodol s vedením Spartaka Trnava na predĺžení zmluvy. Defenzívnemu stredopoliarovi, ktorý strávil v červeno-čiernych farbách takmer tri roky, sa k 30. júnu skončil kontrakt.

slovakia

left justify in out

Hoci pôvodne obe strany prejavili záujem na predĺžení, napokon sa cesty hráča s trnavským tímom rozišli. "Mali sme interes na Marekovom zotrvaní, pri podpisovaní nových zmlúv sa však riadime novonastaveným odmeňovacím poriadkom, ktorý sa začal tvoriť v zime a dotvorili sme ho počas letnej prestávky. Marekovi sme ponúkli určité podmienky, rozhodol sa však, že ich neprijme," uviedol PR a event manažér Marek Ondrejka.

"O definitívnom ukončení spolupráce sa rozhodlo v pondelok na poludnie. Mareka si však vysoko vážime za to, čo pre klub počas svojho pôsobenia urobil. I preto sa ešte popoludní zúčastnil na tréningovej jednotke, pred ktorou sme mu za vedenie klubu odovzdali na pamiatku dres s jeho menom ako aj darčekový kôš," pokračoval Ondrejka.

"Spôsob, akým sa so mnou rozlúčili predstavitelia klubu je signálom, že v Spartaku som zanechal pozitívnu stopu a odviedol solídnu robotu. Mrzí ma, že v Trnave končím. Neskrývam sklamanie, chcel som v klube zostať. Futbalový život ale prináša aj takéto momenty. Čo bude ďalej, teraz ešte neviem povedať. Niečo sa mi po futbalovej stránke rysuje, ale hovoriť o tom nechcem, kým nie je nič na papieri. Spartaku budem každopádne určite držať palce i naďalej," povedal 31-ročný Kaščák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies