O Nemanju Matiča sa zaujímajú Chelsea, Real Madrid i AS Monaco

NETKY.SK • 3 Júl 2013, 11:53 • 2 min
O Nemanju Matiča sa zaujímajú Chelsea, Real Madrid i AS Monaco

LISABON - O srbského futbalového stredopoliara Nemanju Matiča z Benficy Lisabon prejavilo záujem viacero popredných európskych klubov, vrátane anglického FC Chelsea a španielskeho Realu Madrid. Informuje o tom britské periodikum Daily Express s dôvetkom, že 24-ročný bývalý hráč Košíc (na Slovensku pôsobil v rokoch 2007 - 2009, pozn.) zaujal tiež predstaviteľov staronového účastníka najvyššej francúzskej súťaže Ligue 1 AS Monaco.

slovakia

left justify in out

Nemanja Matič má v platnej zmluve s Benficou klauzulu, podľa ktorej musí uchádzač o Srbove služby zaplatiť pre získanie hráča odstupné 42 miliónov eur. Podľa informácií portugalskej tlačoviny A Bola mal tréner "The Blues" adresovať klubovému vedeniu Londýnčanov požiadavku, aby predostreli Benfice návrh dohody tak skoro, ako to bude možné. Nemanja Matič prišiel do Benficy Lisabon v roku 2011 práve z FC Chelsea.

Na zotrvanie Nemanju Matiča v portugalskom klube by mohol mať vplyv fakt, že v Benfice pôsobí šesť jeho krajanov vrátane Matičovho mladšieho brata Uroša, ktorý po skončení súťažného ročníka 2012/2013 zamieril do Portugalska z MFK Košice.

Podľa skôr medializovaných informácií si srbského záložníka všimol i ďalší futbalový gigant Manchester United. Matičov agent vtedy vyhlásil, že ho spojenie jeho klienta s takým veľkým klubom neprekvapilo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies