Americký herec a režisér Ben Affleck miluje vychovávanie svojich troch detí

NETKY.SK • 16 Jún 2013, 10:24 • 2 min
Americký herec a režisér Ben Affleck miluje vychovávanie svojich troch detí

BRATISLAVA - Americký herec a režisér Ben Affleck má zo všetkých aspektov svojho života najradšej výchovu troch detí, ktoré má s manželkou Jennifer Garner. Ako sám povedal, sedemročná Violet, štvorročná Seraphina a 15-mesačný Samuel sú skvelí.

slovakia

left justify in out

“Vychovávať deti je tá najlepšia vec, ktorú môže podľa môjho názoru človek, alebo aspoň ja osobne, urobiť so svojím životom. Viem, že najlepšou časťou môjho života sú moje deti. Neznamená to, že v ňom nie sú ďalšie skvelé veci, ale viem, čo je v ňom to hlavné,” vysvetlil pre magazín Us Weekly. Podľa jeho slov musel nájsť rovnováhu medzi prácou a rodinou, keďže nebol ochotný vzdať sa ani jedného. “Ak si neviete nájsť čas pre svoje deti, tak načo vôbec mať rodinu? Takže sa snažím robiť obe veci a riešiť to, ako to príde. Naozaj nepredstieram, že mám na všetko odpoveď,” uviedol. Ben Affleck sa popri herectve venuje režírovaniu, písaniu scenárov a produkovaniu. Do povedomia verejnosti sa dostal snímkami Mallrats (1995) a Hľadám Amy (1997) režiséra Kevina Smitha. Sláva prišla vďaka filmu Dobrý Will Hunting (1997). Za scenár, ktorý napísal spolu s Mattom Damonom, totiž získal Oscara a Zlatý glóbus, pričom obaja si v úspešnej dráme aj zahrali. Affleck účinkoval aj vo filmoch ako Zamilovaný Shakespeare (1998), Armageddon (1998), Dogma (1999), Pearl Harbor (2001), Najväčšia hrozba (2002), Výplata (2003), Daredevil (2003), Otcom na plný úväzok (2004), Zabiť eso (2006), Nie je z teba až tak paf (2009), Na odstrel (2009) či v krimidráme Mesto (2010), ktorú rovnako ako snímku Zbohom baby (2007) sám režíroval. Najnovšie na seba upozornil politickým trilerom Argo (2012), ktorý získal Oscara v kategórii Najlepší film a samotný Affleck si za réžiu vyslúžil napríklad ceny BAFTA a DGA či Zlatý glóbus. Informácie zverejnila webstránka www.femalefirst.co.uk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies