Muž sa podpálil pred kanceláriou poľského premiéra!

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 16:38 • 2 min
Muž sa podpálil pred kanceláriou poľského premiéra!

VARŠAVA - Pred kanceláriou predsedu vlády vo Varšave došlo dnes k pokusu o samoupálenie.

slovakia

left justify in out

Motív činu 56-ročného muža, ktorý sa posadil na lavičku a po chvíli rozprávania o situácii v krajine sa polial horľavinou a podpálil, zatiaľ nie je známy. Očití svedkovia uviedli, potenciálny samovrah nevykrikoval žiadne heslá a nemal pri sebe ani žiadny transparent či leták. Informovala o tom spravodajská televízia TVN24 a ďalšie poľské médiá.

Podľa internetového vydania denníka Gazeta Wyborcza muža previezli do nemocnice s popáleninami 3. stupňa na 60 percentách povrchu tela. Pred kanceláriou poľského premiéra, kde dnes v súvislosti s návštevou izraelského predsedu vlády hliadkoval značný počet príslušníkov bezpečnostných zložiek, nešlo o prvý podobný incident. V septembri 2011 sa tam počas kampane pred parlamentnými voľbami podpálil 49-ročný niekdajší zamestnanec finančného úradu, ktorý v liste zanechanom predsedovi poľskej vlády upozornil na podľa jeho názoru nezákonné praktiky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies