Zanetti predĺžil s Interom aj napriek zraneniu

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 15:08 • 2 min
Zanetti predĺžil s Interom aj napriek zraneniu

MILÁNO - Kapitán talianskeho futbalového klubu Inter Miláno Javier Zanetti sa dočkal predĺženia kontraktu so súčasným zamestnávateľom o jeden rok.

slovakia

left justify in out

Argentínsky obranca, ktorý dovŕši 10. augusta 40 rokov, vynechal pre zranenie achilovky záverečnú časť sezóny 2012/2013. Zanetti koncom apríla podstúpil operáciu problémovej časti tela a na trávniky by sa mal vrátiť pravdepodobne za päť mesiacov. Ani vek či zranenie však neviedlo k ukončeniu dlhoročnej spolupráce. Zanetii odohral od roku 1995 za "nerazzurri" viac ako 840 stretnutí.

"Veľa sme sa rozprávali o zranení a rozhodli sme sa pre ďalší rok spolupráce," povedal v stredu Zanetti pre oficiálnu klubovú stránku. "Vedenie Interu opäť ukázalo, že verí vo mňa i v moju vášeň pre klub. Dúfam, že toto úctivé gesto mu oplatím výkonmi na ihrisku," povedal Zanetti, ktorý odohral za A-tím Argentíny 145 zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies