Koníkovým nástupcom v Senici je Pagáč, asistentom Macek

NETKY.SK • 3 Jún 2013, 12:32 • 2 min
Koníkovým nástupcom v Senici je Pagáč, asistentom Macek

SENICA - Čerstvý vicemajster najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Corgoň ligy 2012/2013 FK Senica potvrdil na svojom webe inštalovanie Eduarda Pagáča do funkcie trénera A-tímu.

slovakia

left justify in out

Asistentom 35-ročného kormidelníka (nar. 1. mája 1978) sa stal Stanislav Macek, obaja podpísali zmluvy na dva roky. Pagáč prišiel do Senice v lete 2012 z mládeže AS Trenčín a na Záhorí prevzal výber do šestnásť rokov. V realizačnom tíme "áčka" zostávajú Miroslav Mentel (tréner brankárov), Martin Šnegoň (vedúci mužstva), MUDr. Radovan Hyža (lekár) a Róbert Beblavý (masér).

"Strach zo zodpovednej úlohy rozhodne nemám, ale prirodzený rešpekt tu, samozrejme, je. Ľudia v klube mi dali veľkú dôveru. Urobím všetko pre to, aby som naplnil ich predstavy," uviedol po podpise zmluvy Pagáč, ktorý nahradil vo funkcii Vladimíra Koníka. "V klube už niekoľko dní diskutujeme o zložení kádra pre nasledujúci ročník. Okrem posíl z mimosenického prostredia chceme dať priestor aj hráčom z mládežníckych kategórií FK Senica. Veď naša mládež patrí na Slovensku medzi absolútnu špičku. Spolu s kolegom Macekom máme v tomto smere výhodu, že ako bývalí tréneri senickej mládeže máme o jednotlivých hráčoch podrobný prehľad," dodal Pagáč. 

Príprava Senice na novú sezónu sa začne 10. júna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies