Tipsarevič nadával počas zápasu vyrušujúcim fanúšikom

NETKY.SK • 2 Jún 2013, 09:35 • 2 min
Tipsarevič nadával počas zápasu vyrušujúcim fanúšikom

PARÍŽ - Srbský tenista Janko Tipsarevič nasadený ako ôsmy neuspel v sobotňajšom stretnutí 3. kola dvojhry mužov na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros v Paríži, s Rusom Michailom Južným prehral 4:6, 4:6, 3:6. Príčinu prehry videl dvadsaťosemročný Srb aj v dvojici priaznivcov v hľadisku, ktorá sa podľa jeho slov pokúsila sabotovať jeho vystúpenie neprístojným správaním.

slovakia

left justify in out

Obaja fanúšikovia vykrikovali meno Južného vždy, keď Tipsarevič vyhodil rukou loptičku pri realizácii svojho servisu. Mužov vykázali z tribúny v úvode druhého setu po opakovaných protestoch srbského hráča, ešte pred tým ich však stihol Tipsarevič počastovať vyberanými výrazmi. "Dvojica sa mi neustále posmievala. Vôbec sem neprišli sledovať tenisový zápas, nerešpektovali požiadavku byť počas momentov hry ticho, chceli sa len ukázať," posťažoval sa po stretnutí Tipsarevič, ktorý priznal, že na správanie fanúšikov reagoval nevhodne. "Nejestvuje ospravedlnenie pre moje počínanie, mal som najskôr hovoriť s rozhodcom. Ten im však povedal, aby boli ticho. Moje odseknutie tým dvom bolo výsledkom ich provokovania. Použil som však nevhodné slovo, čo som nemal spraviť," povedal Tipsarevič, ktorému hrozí za predvedené správanie na kurte pokuta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies