Tornádo v Oklahome ohrozilo aj kvarteto Slovákov

NETKY.SK • 1 Jún 2013, 10:52 • 2 min
Tornádo v Oklahome ohrozilo aj kvarteto Slovákov

OKLAHOMA CITY - Séria piatich tornád v okolí amerického mesta Oklahoma City si vyžiadala odloženie piatkového štvrtého duelu finále Západnej konferencie v play-off hokejovej AHL medzi miestnymi Barons a tímom Grand Rapids Griffins.

slovakia

left justify in out

Stretnutia v hale Cox Convention Center, ktoré sa mali konať v piatok a sobotu, sa podľa najnovšieho rozpisu uskutočnia v sobotu a nedeľu.

Piatkové vyčíňanie počasia zasiahlo aj kvarteto slovenských hokejistov, ktorí pôsobia v oboch kluboch. Obrancovia Martin Gernát a Martin Marinčin sú hráčmi Oklahoma City Barons, útočníci Tomáš Jurčo a Tomáš Tatar hrajú za Grand Rapids Griffins. Všetci o tornáde informovali prostredníctvom svojich účtov na Facebooku, pridali aj fotografie. 

Tomáš Tatar zverejnil aj video. "Pred zápasom počas rozcvičky na suchu sme dostali informáciu, že sa k nám blíži tornádo. Boli sme evakuovaný do garáže pod arénou. Celý tím je v poriadku. Všetci sme už v bezpečí v hoteli. Tak blízko k tornádu sa už dúfam nedostanem. Zaujímavá skúsenosť," komentoval Tatar piatkové udalosti. 

Živel spôsobil, že do Cox Convention Center sa dostala voda a s upratovaním niektorých častí haly mal technický personál plné ruky práce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies