Karpaty Ľvov naraz prepustilo devätnásť hráčov

NETKY.SK • 27 Máj 2013, 14:00 • 2 min
Karpaty Ľvov naraz prepustilo devätnásť hráčov

ĽVOV - Nespokojné vedenie ukrajinského futbalového klubu Karpaty Ľvov urobilo po neúspešnej sezóne radikálny rez a uvoľnilo z kádra až devätnásť futbalistov. Ľvov skončil v najvyššej súťaži na 14. mieste.

slovakia

left justify in out

Vedeniu sa nepáčili športové výkony na ihrisku a chce vybudovať nový tím. S dresom Ľvova sa lúčia Martin Bogatinov, Olexandr Iľuščenkov, Gregor Balažič, Ivan Miloševič, Ihor Plastun, Ihor Oščipko, Vladimir Bidlovskij, Sergij Haraščenkov, Murtaz Daušvili, Oleg Holoďuk, Ihor Chudobiak, Semir Štilič, Vladimir Hudyma, Pavlo Ksyonz, Armand Ken Ella, Sergej Zeniov, Levan Kenia, Mihajlo Kopolovec a Marselinho. Celá devätnástka hráčov si môže hľadať nový angažmán. Vedenie klubu o tom rozhodlo v pondelok na stretnutí v tréningovom centre v Briuchoviči. Informáciu zverejnil web Karpaty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies