Šok pre fanúšikov Borussie: Lewandowski prestupuje do Bayernu!

NETKY.SK • 27 Máj 2013, 12:30 • 2 min
Šok pre fanúšikov Borussie: Lewandowski prestupuje do Bayernu!

VARŠAVA - Poľský futbalový útočník Robert Lewandowski je aj podľa jeho agenta Cezaryho Kucharského na ceste z Borussie Dortmund do Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

Takýto smer jeho ďalšej kariéry naznačil už dosluhujúci tréner Bayernu Jupp Heynckes po sobotňajšom víťazstve vo finále Ligy majstrov práve nad bundesligovým rivalom. "Áno," krátko ale jednoznačne odpovedal Kucharski na otázku poľskej spravodajskej televízie TVN24, či jeho klient prestupuje do Mníchova.

Lewandowského kontrakt s Borussiou vyprší koncom júna 2014. V tejto sezóne bundesligy strelil v 34 stretnutiach 24 gólov. V Lige majstrov pridal desať zásahov, z toho štyri do siete Realu Madrid v prvom semifinále. Bayern už skôr získal pre nový ročník z Borussie aj Maria Götzeho, ktorý vo finále Ligy majstrov nemohol pre zranenie nastúpiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies