Hasiči mali znovu rušno: V Petržalke horelo v noci auto

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 11:47 • 2 min
Hasiči mali znovu rušno: V Petržalke horelo v noci auto

BRATISLAVA - Petržalskí policajti vyšetrujú nočný požiar auta na Mlynarovičovej ulici. To, že Renault Fluence s bratislavským evidenčným číslom je v plameňoch, nahlásili polícii dnes krátko po polnoci.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, pri príchode policajtov na miesto už auto hasili. Podľa vyjadrenia experta požiar vznikol úmyselným podpálením. Zhorel interiér vozidla, poškodená bola aj jeho vonkajšia časť. Majiteľovi vznikla škoda predbežne vyčíslená na deväťtisíc eur. Polícia začala v prípade trestné stíhanie za úmyselný prečin poškodzovania cudzej veci.

Petržalskí policajti v týchto dňoch objasnili požiar auta z novembra minulého roka na Bradáčovej ulici. Obvineniu z úmyselného prečinu poškodzovania cudzej v spolupáchateľstve už čelia dvaja Bratislavčania. Podľa doterajších zistení 35-ročný Václav a 34-ročný Dušan 4. novembra 2012 približne o 02:00 zapálili Toyotu RAV 4 s bratislavským evidenčným číslom. Pri požiari sa poškodila predovšetkým ľavá strana auta. Podpálením auta vznikla jeho majiteľke škoda 1 538 eur. Obvineným mužom v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok, dodala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies