Mikuš oznámil kandidatúru na predsedu TTSK

NETKY.SK • 21 Máj 2013, 14:22 • 2 min
Mikuš oznámil kandidatúru na predsedu TTSK

BRATISLAVA - Predseda Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) Tibor Mikuš dnes oznámil, že sa bude opäť uchádzať o kreslo šéfa TTSK v tohtoročných voľbách do vyšších územných celkov. Zdôvodnil to potrebou nadviazať na dlhodobú koncepciu rozvoja kraja.

slovakia

left justify in out

Jeho kandidatúru podporila aj SNS. Podľa Mikuša ho ozdravné procesy v SNS presvedčili o správnosti rozhodnutia túto podporu prijať. SNS zase pozitívne hodnotí jeho doterajšie aktivity ako predsedu.
O post šéfa trnavského vyššieho územného celku sa bude uchádzať aj exminister životného prostredia József Nagy (Most-Híd). Svojho kandidáta, exministra zdravotníctva Ivana Uhliarika, mieni nasadiť do boja aj KDH. Smer-SD zatiaľ o svojom kandidátovi nerozhodol. Šéfka Smeru-SD v Trnavskom kraji Renáta Zmajkovičová odmietla špekulácie, že sociálni demokrati uvažovali o podpore bývalého trnavského krajského policajného riaditeľa Bystríka Stanka či súčasného predsedu Mikuša.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies