Štedrý Volkswagen: Zamestnancom vyplatí odmeny vo výške 1 350 eur

NETKY.SK • 21 Máj 2013, 10:31 • 2 min
Štedrý Volkswagen: Zamestnancom vyplatí odmeny vo výške 1 350 eur

BRATISLAVA - Spoločnosť Volkswagen Slovakia vyplatí svojim zamestnancom odmenu za minuloročné hospodárske výsledky v priemernej výške 1 350 eur.

slovakia

left justify in out

“K tomu zamestnanci dostanú aj fixný preddavok na odmenu za hospodárske výsledky za aktuálny rok v priemernej výške 200 eur,“ dodal hovorca Volkswagen Slovakia Vladimír Machalík. Automobilka sa s odbormi dohodla okrem výšky odmien aj na spôsobe výpočtu odmeny pre budúce roky.

"Naši zamestnanci prispeli v minulom roku svojím nasadením a flexibilitou k vynikajúcim výsledkom Volkswagen Slovakia. Za tento tímový výkon im patrí náležitá odmena," povedal člen predstavenstva Volkswagen Slovakia pre personálnu oblasť Wilfried von Rath. “Úspech spoločnosti závisí z veľkej časti od našich zamestnancov, ich kompetentnosti a ochoty podávať výkon. Preto je náležité odmeniť toto úsilie podielom na úspechu,“ uviedol predseda odborovej organizácie Zoroslav Smolinský. 

Spoločnosť Volkswagen Slovakia pôsobí na Slovensku už viac ako 21 rokov. Od roku 1991 vyrobil viac ako 3 milióny vozidiel. Patrí k najväčším exportérom, investorom i zamestnávateľom v súkromnom sektore na Slovensku. Zamestnáva viac ako 9 400 ľudí. V závode v Bratislave vyrába automobily Volkswagen Touareg, Audi Q7, Volkswagen up!, Seat Mii, Škoda Citigo, karosérie Porsche Cayenne a prevodovky. V závode v Martine vyrába podnik komponenty pre podvozky a prevodovky a v Košiciach pripravuje vozidlá na export do Ruska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies