Trénerom Bardejova sa stal Ján Vodila

NETKY.SK • 20 Máj 2013, 10:46 • 2 min
Trénerom Bardejova sa stal Ján Vodila

BARDEJOV - Prvoligoví hokejisti Bemaco HC 46 Bardejov vstúpili do letnej prípravy pod vedením nového trénera Jána Vodilu. Ten na poste hlavného kormidelníka vystriedal Antona Tomka, ktorý sa vrátil na striedačku extraligových Košíc.

slovakia

left justify in out

Ján Vodila podpísal s vedením Bardejova ročnú zmluvu. V predchádzajúcej sezóne pôsobil od januára ako Tomkov asistent, predtým viedol poľský tím GKS Tychy.

Päťdesiattriročný rodák z Prešova ešte ako aktívny hráč získal juniorský európsky titul v drese Československa. Zahral si aj na seniorskom svetovom šampionáte v roku 1986 v Moskve. Na klubovej úrovni pôsobil v Sparte Praha, Jihlave, Košiciach, Poprade, vyskúšal si aj fínsku a taliansku druhú najvyššiu súťaž. Federálne tituly získal raz s Jihlavou a dvakrát s Košicami. 

V Bardejove sa do letnej prípravy zapojilo dvanásť hráčov z minulosezónneho kádra, záujem pôsobiť v klube prejavilo dvanásť ďalších hokejistov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies