Chmára dvakrát ôsmy v Stock 1000 v motocyklovom IMRC

NETKY.SK • 20 Máj 2013, 10:39 • 2 min
Chmára dvakrát ôsmy v Stock 1000 v motocyklovom IMRC

BUDAPEŠŤ - Seriál medzinárodných majstrovstiev SR a Slovenského pohára cestných pretekov motocyklov IMRC 2013 pokračoval cez víkend druhým podujatím na okruhu Hungaroring neďaleko Budapešti.

slovakia

left justify in out

V triede Stock 1000 si pripísal dve víťazstvá domáci jazdec Alen Györfy, jediný slovenský zástupca v tejto kategórii Radoslav Chmára obsadil dvakrát ôsmu priečku. V triede Stock 600 triumfovali domáci pretekári Gábor Talmácsi a Richárd Bódis. Slováci obsadili najlepšie štvrté miesta, v prvých pretekoch sa to podarilo Martinovi Durdíkovi a v druhých Lukášovi Jasenskému. V kategórii SP +600 sa radoval Maďar Peter Bagdan, v triede SP -600 si vybojoval prvenstvo Slovák Ján Fízeľ. V "stodvadsaťpäťkách" zvíťazil slovenský jazdec Jaroslav Čech. Seriál IMRC 2013 pozostáva zo šiestich dvojdňových samostatne hodnotených pretekov. Nasledujúce sa uskutočnia v Brne 6. a 7. júla 2013.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies