Hološkov dres ide do múzea, na starom štadióne skóroval ako posledný

NETKY.SK • 13 Máj 2013, 12:29 • 2 min
Hološkov dres ide do múzea, na starom štadióne skóroval ako posledný

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant Filip Hološko strelil počas víkendu posledný gól Besiktasu Istanbul na starom štadióne Inon, ktorého čaká prestavba. V dueli tureckej ligy proti Genclerbirligi v 73. minúte svojím jubilejným desiatym presným zásahom v sezóne spečatil hladký triumf domácich 3:0.

slovakia

left justify in out

Hološko sa mohol do streleckej listiny zapísať aj viackrát. "Nemuselo zostať len pri jednom góle, pretože mal som ďalšie tri či štyri dobré šance. Som však rád aj za ten jeden," povedal pre stránku www.fsagency.eu Hološko, ktorého pri odchode z ihriska v 83. minúte vyprevádzal zaplnený štadión potleskom. "V tej chvíli som si ani neuvedomil, že to mohol byť posledný gól na starom štadióne. Vedúci mužstva mi však pripomenul, aby som dres zo zápasu nedával nikomu, pretože pôjde do klubového múzea. Som rád, že moje meno bude našim verným fanúšikom pripomínať tento okamih," a na margo gólového momentu uviedol: "Rozohrali sme akciu po ľavej strane, Olcay si s Pektemekom vymenil loptu a potom ju priťukol mne. Trafil som ju placírkou do protipohybu brankára, ktorý ju tak nestihol zasiahnuť."

"Z gólu som mal veľkú radosť," priznal Hološko, ktorý po stretnutí neoslavoval len historický strelecký zápis, ale aj štvrté narodeniny svojej prvorodenej dcérky Sophie.

Slovenskému útočníkovi v tejto sezóne k úplnej spokojnosti chýbalo vari iba vyššie číslo v kolónke strelených gólov. Dokopy ich zaznamenal 12 - 10 v lige a 2 v pohári. "Sezónu sme rozohrali veľmi dobre, mužstvo malo našliapnuté a mne to sypalo. Potom sme však pokazili zopár domácich zápasov, ktoré ak by sme vyhrali, nemuseli by sme do posledných kôl bojovať o tretiu, respektíve druhú priečku. Naša pozícia by bola jasnejšia."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies