Atletico Madrid chce opäť Diega z Wolfsburgu

NETKY.SK • 13 Máj 2013, 11:35 • 2 min
Atletico Madrid chce opäť Diega z Wolfsburgu

MADRID - Španielsky futbalový klub Atletico Madrid usilovne hľadá spôsob, akým získať späť špílmachra nemeckého VfL Wolfsburg Diega. Brazílčan už v Madride pôsobil a klubový prezident Enrique Cerezo podľa agentúry Reuters tvrdí, že dohoda je na spadnutie.

slovakia

left justify in out

"Rokujeme intenzívne, hoci ekonomickú dohodu sme ešte nedosiahli," povedal Cerezo na margo 28-ročného bývalého stredopoliara Juventusu Turín či Werderu Brémy, ktorý hral na hosťovaní za Atletico v sezóne 2011/2012 a pomohol mu k triumfu vo finále Európskej ligy jedným gólom do siete Athletica Bilbao (3:0).

Atletico má zaistenú účasť v skupine Ligy majstrov 2013/2014 ako tretí tím La Ligy a ešte bude bojovať o triumf s mestským rivalom Realom vo finále Španielskeho kráľovského pohára v piatok.

Situácia ohľadom Diega ale nemusí byť až taká jednoznačná, keď hráč sa ešte v apríli vyjadril, že chce predĺžiť vo Wolfsburgu. "Klaus Allofs a Dieter Hecking som mnou počítajú," uviedol Diego, ktorý prišiel do VfL v lete 2010 za 15 miliónov eur z Juventusu Turín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies