Hraničný prechod Vyšné Nemecké bude v sobotu pre osobnú dopravu uzatvorený

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 16:45 • 2 min
Hraničný prechod Vyšné Nemecké bude v sobotu pre osobnú dopravu uzatvorený

BRATISLAVA/MICHALOVCE - Premávka pre osobnú dopravu na colnom hraničnom priechode Vyšné Nemecké – Užhorod bude v sobotu 11. mája od polnoci do 20:00 prerušená. Informuje o tom regionálna hovorkyňa Colného úradu Michalovce Klára Baloghová.

slovakia

left justify in out

Cestujúci na autách môžu použiť najbližší colný hraničný priechod Ubľa – Malyj Bereznyj s nepretržitou prevádzkou, chodci môžu v čase od 8:00 do 20:00 použiť aj colný hraničný priechod Veľké Slemence – Maly Slemenci. "Tiež je možné použiť železničný colný hraničný priechod Čierna nad Tisou – Čop podľa platného železničného grafikonu," uviedla hovorkyňa. Ako dodala, pravidelná linková autobusová doprava bude na colnom hraničnom priechode Vyšné Nemecké – Užhorod v čase obmedzenia vybavovaná v časti nákladná doprava. Nákladná doprava bude vybavovaná bez zmien.

V sobotu 11. mája sa bude na hraničnom priechode Vyšné Nemecké – Užhorod konať medzinárodné kultúrne podujatie „Deň priateľstva – Deň dobrosusedstva“. Ide už o jeho 12. ročník a uskutočňuje sa striedavo na území Košického a Prešovského samosprávneho kraja a na území susediacej Zakarpatskej oblasti Ukrajiny. Cieľom tohto podujatia je vytváranie priaznivého prostredia na budovanie vzájomného porozumenia, priateľstva a dôvery, posilňovanie rodinných, priateľských a partnerských vzťahov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies