Zanetti chce Interu zachrániť sezónu

NETKY.SK • 15 Apríl 2013, 13:14 • 2 min
Zanetti chce Interu zachrániť sezónu

MILÁNO - Javier Zanetti, po víkendovej ligovej prehre svojho tímu 0-2 na pôde Cagliari, obrátil svoju pozornosť na semifinále Coppa Italia proti AS Rím.

slovakia

left justify in out

Inter prehral prvý zápas 1-2 a Zanetti dúfa, že sa jeho tímu v odvetnom zápase podarí zvrátiť tento stav a zachrániť tak sezónu ziskom pohára Coppa Italia.

"V stredu proti AS Rím chceme hrať dobre. Nemá zmysel ďalej hovoriť o zápase proti Cagliari, pretože s tým už nemôžeme nič robiť. Teraz musíme premýšľať o zápase, ktorý nás čaká v stredu," povedal kapitán Interu pre oficiálnu webovú stránku klubu . "Na zápas proti Rímu sa snažíme pripraviť čo najlepšie a dúfame, že sa nám podarí uhrať taký výsledok, ktorý nás posunie do finále. Na konci sezóny zhodnotíme výkony každého z nás a budeme bilancovať. Potom sa začneme pripravovať na ďalšiu sezónu, ako to robíme vždy."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies