Hossa prispel k víťazstvu Chicaga Blackhawk

NETKY.SK • 15 Apríl 2013, 07:22 • 2 min
Hossa prispel k víťazstvu Chicaga Blackhawk

NEW YORK - Slovenský hokejista Marián Hossa prispel gólom v nedeľňajšom zápase NHL k víťazstvu Chicaga Blackhawks 2:0 na ľade St. Louis Blues. Tridsaťštyriročný kanonier skóroval v oslabení a pomohol svojmu tímu k piatemu triumfu v rade.

slovakia

left justify in out

Brankár "čiernych jastrabov" Corey Crawford zneškodnil všetkých 30 striel "bluesmanov". V úvode druhej tretiny otvoril skóre Bryan Bickell, čím prerušil 214 minút dlhú sériu brankára St. Louis Briana Elliotta bez inkasovaného gólu.

Hokejisti Buffala Sabres zdolali hráčov Tampy Bay Lightning 3:1 a zaznamenali druhé víťazstvo v rade. Tyler Ennis pri ňom skóroval jedenástykrát v sezóne. "Šabliam" chýbajú 4 body na 8. priečku vo Východnej konferencii, ktorá zaručuje účasť v play-off. V bránke Tampy sa prvýkrát od 2. apríla objavil Mathieu Garon. Kanadský brankár kryl pri prehre so Sabres 19 streleckých pokusov súpera. 

Detroit Red Wings zvíťazil na ľade Nashvillu Predators hladko 3:0. "Predátori" prehrali v šiestom zápase za sebou, "červené krídla" zasa prerušili nepriaznivú sériu troch duelov bez víťazstva. Na dvoch góloch Detroitu sa podieľali Henrik Zetterberg s Pavlom Daciukom. 

Výsledky nedeľňajších stretnutí zámorskej hokejovej NHL: 
St. Louis - Chicago 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) 
Góly: 25. Bickell (Stalberg), 47. MARIÁN HOSSA (Toews) 

Buffalo - Tampa Bay 3:1 (1:0, 2:1, 0:0) 
Góly: 5. Ennis (Vanek, Ehrhoff), 28. Hecht (Gerbe), 33. Porter (Flynn, Ott) - 34. Pouliot (Brewer, Lecavalier) 

Nashville - Detroit 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) 
Góly: 27. Zetterberg (De Keyser, Daciuk), 58. Franzén (Filppula, Clerary), 59. Abdelkader (Zetterberg, Daciuk)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies