Crosby bude pauzovať, prišiel o pár zubov

NETKY.SK • 1 Apríl 2013, 11:00 • 2 min
Crosby bude pauzovať, prišiel o pár zubov

PITTSBURGH - Kapitán hokejistov Pittsburghu Penguins Sidney Crosby má zlomenú čeľusť a po zásahu pukom v sobotňajšom zápase NHL s New York Islanders bude neurčitú dobu mimo hry.

slovakia

left justify in out

Vedenie Penguins potvrdilo, že momentálne najproduktívnejší hráč ligy absolvoval ešte v sobotu operáciu. Spomalené zábery ukázali, že Crosbymu sa zlomilo po zásahu pukom niekoľko zubov. Z ľadu ho okamžite previezli do nemocnice, kde sa podrobil operácii chrupu a čeľuste a ďalší zákrok ho čaká v nasledujúcom týždni.

Crosby neodohral v posledných sezónach pre otras mozgu všetky zápasy a v Pittbusghu teraz veria, že jeho absencia nebude dlhá. Tvár kapitána "tučniakov" v sobotu v zápase s New York Islanders zaliala už v 2. min krv po tom, ako ho trafila tečovaná strela spoluhráča Brooksa Orpika. Už sa nevrátil do diania. "Nikto rád nevidí tieto zranenia. Obzvlášť, ak ide o spoluhráča. Z opakovaného záznamu je jasné, že nemal šancu vyhnúť sa tomu puku. Bola to veľmi nešťastná situácia,“ povedal útočník Jarome Iginla, ktorý v sobotu debutoval v drese Penguins.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies