Guinejská chyžná sa obhajovala na tlačovej konferencii

NETKY.SK • 29 Júl 2011, 08:27 • 2 min
Guinejská chyžná sa obhajovala na tlačovej konferencii

Guinejská chyžná sa obhajovala na tlačovej konferencii

slovakia

left justify in out

img

Guinejská chyžná, ktorá obvinila bývalého šéfa Medzinárodného menového fondu (MMF) Dominiqua Straussa-Kahna zo sexuálneho útoku, dnes po prvý krát vystúpila na verejnosti.
      Nafissatou Diallová (32) sa na tlačovej konferencii v Brooklyne poďakovala pred televíznymi kamerami všetkým, ktorí ju podporujú v ťažkom období jej života. Verejnosti adresovala emotívnu výzvu, aby verila jej verzii udalostí.
      "Mnohé veci, ktoré o mne hovoria, nie sú pravdivé... Nezabúdajte, že (Strauss-Kahn) je vplyvný muž," vyhlásila neistou angličtinou očividne rozrušená Neffi, ako ju volajú priatelia. "Spolu s mojou dcérou sa veľmi trápime. Každý deň plačeme. Nemôžeme spávať."
       Chyžná newyorského hotela Sofitel vzniesla obvinenia voči vtedajšiemu šéfovi MMF 14. júna. Jej identita bola zverejnená až minulý týždeň, keď poskytla prvé rozhovory pre americké médiá.
      Stalo sa tak v čase, keď obhajcovia Straussa-Kahna spochybnili Diallovej dôveryhodnosť a požiadali o zrušenie obžaloby. V priebehu vyšetrovania totiž údajná poškodená niekoľkokrát klamala a uvádzala protichodné tvrdenia týkajúce sa jej minulosti.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies