Arénu Poprad ovládli blondíny, novou Miss Slovenska je Michaela Ňurciková

NETKY.SK • 11 Apríl 2011, 07:39 • 2 min
Arénu Poprad ovládli blondíny, novou Miss Slovenska je Michaela Ňurciková

Arénu Poprad ovládli blondíny, novou Miss Slovenska je Michaela Ňurciková

slovakia

left justify in out

img

Arénu Poprad ovládli v sobotu blondíny, prvé tri miesta v súťaži Miss Slovensko 2011 totiž obsadili svetlovlasé dievčatá. Novou Miss Slovensko 2011 je 20-ročná Michaela Ňurciková z Nových Zámkov.
"Toto som ani v tom najkrajšom sne neočakávala a je to nesmierne krásny pocit, určite mi to zmení život," povedala po vyhlásení výsledkov Ňurciková, ktorá študuje na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave.
Víťazka sa najviac bála nástupu na pódium, neskôr sa však uvoľnila. "Naozaj som mala rešpekt pred toľkými divákmi," konštatovala najkrajšia žena Slovenska. Oslavovať vraj určite bude s priateľmi a rodinou. Jej favoritkou bola domáca súťažiaca Michaela Wzošová. Okrem titulu najkrajšej ženy Slovenska a postupovej nominácie na Miss World získa Miss Slovensko 2011 viac ako 20 exkluzívnych darov v celkovej hodnote 100.000 eur. K hlavným cenám patria honorovaná zmluva na 33.000 s Produkčným domom Forza, auto VW Passat, dovolenka do Thajska od CK Eso Travel, či rodinný dom na rok.
Druhou najkrajšou Slovenkou sa stala súťažiaca s číslom 12 Dušana Lukáčová z Veľkého Šariša, ktorá najviac oslovila aj prítomných akreditovaných novinárov. Okrem titulu vicemiss si tak 19-ročná Šarišanka odniesla aj titul Miss Press. "Je to pre mňa naozaj veľké prekvapenie, som nadšená, trošku aj zmätená. Najťažšie bolo pre mňa bojovať s trémou," povedala s trasúcim sa hlasom Lukáčová.
Druhou vicemiss sa v Poprade stala 23-ročná blondína Ľubica Kvasnicová zo Zvolena. "Ani som nerozmýšľala nad tým, čo bude teraz, lebo som vôbec nečakala toto ocenenie, určite mi to zmení život," uviedla Kvasnicová, ktorá víťazstvo svojej konkurentke dopriala a z druhého miesta podľa jej slov určite sklamaná nie je.
Hlasovať mohli aj diváci, ktorí prostredníctvom sms hlasovania rozhodli o tom, že Miss Sympatia sa stala súťažiaca s číslom 8 Romana Grišlová z Dubnice nad Váhom. Dvadsaťjednaročnej finalistke sa síce nepodarilo získať tú najvytúženejšiu korunku krásy, avšak k titulu Miss Sympatia pridala aj dve víťazstvá v kategóriách Miss Internet a Miss TPD Fotogenic. V hľadisku mala okrem toho aj najväčšiu fanúšikovskú podporu. Zaujímavosťou je, že v konečnom hodnotení nepostúpila ani do prvej šestky. Tam sa však dostala napríklad aj domáca súťažiaca Popradčanka Michaela Wzošová.
Celým večerom divákov sprevádzala víťazka Miss Slovenska 2005 Ivica Sláviková, pre ktorú to bol moderátorský debut. Sekundovali jej dvaja ostrieľaní moderátori Martin Nikodým a Štefan Skrúcaný. Na pódiu sa okrem iných predstavili Martin Chodúr, Marcel Palonder, Anita Soul, či Nikolas Takács. O víťazke rozhodla porota v zložení Mário Radačovský, primátor Popradu Anton Danko, herečka Kristína Farkašová, tanečník Fredy Ayisi a Richard Müller, ktorým predsedala tvár projektu Tamara Heribanová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies