Na Nepelovom štadióne sú pripravené miesta pre vozičkárov

NETKY.SK • 23 December 2010, 08:44 • 2 min
Na Nepelovom štadióne sú pripravené miesta pre vozičkárov

Na Nepelovom štadióne sú pripravené miesta pre vozičkárov

slovakia

left justify in out

img

Na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu sú pripravené miesta pre vozičkárov, budú tu pre nich vyhradené parkovacie miesta a dobre je vyriešený aj ich bezproblémový prístup. Štadión sa rekonštruuje k svetovému hokejovému šampionátu, ktorý bude v roku 2011.
"A takisto sú pripravené miesta, z ktorých budú môcť vozičkári sledovať zápasy. Z tohto pohľadu som spokojný," povedal dnes pre médiá po kontrole staveniska štadióna minister práce, sociálnych vecí a rodiny Jozef Mihál.
Podľa neho by termín konania majstrovstiev sveta v novej hale určite nemal byť ohrozený. Minister ocenil aj vykonané práce na stavbe.
Vo februári by na štadióne mal byť v obmedzenom režime turnaj Slovakia Cup. "Hľadisko, ktoré má kapacitu asi 10.000 ľudí, bude z väčšej časti uzatvorené a k dispozícii bude menší prstenec miest okolo ľadovej plochy," konštatoval s tým, že všetky problémy o ktorých počul, budú dovtedy odstránené.
Hlavný inšpektor práce Dalibor Hlivák z Inšpektorátu práce Bratislava uviedol, že sa snažili stavebníka upozorniť na požiadavky v zmysle zákona a nariadení.
Hovorca bratislavského primátora Milana Ftáčnika Ľubomír Andrassy povedal, že Slovakia Cup sa bude konať v dočasne skolaudovanom štadióne i prístupových komunikáciách a potom bude proces kolaudácie pokračovať.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies