Talianskeho expremiéra Berlusconiho prepustili po šiestich týždňoch z nemocnice

NETKY.SK • 19 Máj 2023, 15:00 • 2 min
Talianskeho expremiéra Berlusconiho prepustili po šiestich týždňoch z nemocnice

MILÁNO - Bývalého talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho v piatok po viac ako šiestich týždňoch prepustili z nemocnice, kde sa od začiatku apríla zotavoval z pľúcnej infekcie.

slovakia

left justify in out

Trojnásobného talianskeho premiéra a lídra koaličnej strany Forza Italia hospitalizovali v milánskej nemocnici San Raffaele 5. apríla. Jeho lekári neskôr oznámili, že trpí zápalom pľúc súvisiacim s leukémiou, o ktorej predtým verejnosť nebola informovaná.

 

Prvý týždeň strávil Berlusconi na jednotke intenzívnej starostlivosti. Neskôr lekári oznámili, že sa jeho stav stabilizoval a začal sa zlepšovať. Berlusconiho (86) minulý týždeň v nemocnici navštívila talianska premiéra Giorgia Meloniová. Tá po vyše hodinovom stretnutí vyhlásila, že expremiér sa už takmer úplne zotavil, je v dobrej forme a intenzívne sa venuje práci. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies