Vodopád v Lúčkach má nové osvetlenie v rôznych farebných prevedeniach, ovláda sa pomocou aplikácie

NETKY.SK • 10 Máj 2023, 15:30 • 2 min
Vodopád v Lúčkach má nové osvetlenie v rôznych farebných prevedeniach, ovláda sa pomocou aplikácie

LÚČKY - Turisticky vyhľadávaný vodopád v kúpeľnej obci Lúčky, okres Ružomberok, má nové osvetlenie. Dá sa ovládať pomocou aplikácie a ponúka možnosť šiestich farebných prevedení a jednej neutrálnej farby.

slovakia

left justify in out

Projekt za takmer 35.000 eur podporila Miestna akčná skupina (MAS) Dolný Liptov. Kúpeľná obec z dolného Liptova podľa starostu Branislava Hrbčeka nemá o turistov núdzu, no v súvislosti so zmodernizovaním osvetlenia je návštevníkov rapídne viac. Dodal, že vodopád v centre obce je jediný v strednej Európe.

 

img

 

Pri vodopáde v minulosti existovalo staré osvetlenie. Bolo však umiestnené na stožiaroch a tak, že ho bolo na záberoch vidieť a neponúkalo také možnosti ako to súčasné. Spoluprácu na projekte s MAS vníma starosta pozitívne. "Kým by sa na to našetrili peniaze v obci, bolo by to tak na desať rokov," skonštatoval. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies