Nitrianska galéria ponúkne aj v roku 2023 tvorivé dielne a workshopy

NETKY.SK • 17 Január 2023, 16:00 • 2 min
Nitrianska galéria ponúkne aj v roku 2023 tvorivé dielne a workshopy

NITRA - Nitrianska galéria bude aj v roku 2023 ponúkať verejnosti rôzne tvorivé a vzdelávacie programy. Milovníci umenia budú môcť opäť navštevovať i podujatia pripravované k aktuálnym výstavám.

slovakia

left justify in out

Ako informovala galéria, výtvarné workshopy pre dospelých a seniorov sa budú organizovať v rámci Ateliéru 44 plus. "Konať sa bude vždy v stredu od 16. do 18. hodiny. Ateliér mladých je určený pre deti a mládež. Pripravujeme ho takisto v stredu, ale od 13. do 15. hodiny," uviedli organizátori. Nitrianska galéria okrem toho ponúka aj ďalšie tvorivé a vzdelávacie aktivity. Tematické dielne, workshopy a edukačné programy sú pripravované pre rôzne vekové skupiny. "Nezabúdame ani na individuálnych návštevníkov, pre ktorých pripravujeme aj programy vo Večernom ateliéri," pripomenuli organizátori. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies