Medzi obvinenými z akcie NAKA Parketár sú aj dve osoby zo ŠK Slovan Bratislava!

NETKY.SK • 15 Júl 2022, 22:02 • 2 min
Medzi obvinenými z akcie NAKA Parketár sú aj dve osoby zo ŠK Slovan Bratislava!

BRATISLAVA- Dvaja obvinení bratia pôsobili v známom slovenskom futbalovom klube.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií TV JOJ sú medzi obvinenými aj dvaja bratia, ktorí pôsobili vo futbalovom Slovane Bratislava. Starší z dvojice bol ešte vo štvrtok, 14. júla v klube šéfom bezpečnosti. Mladší v minulosti pôsobil ako asistent trénera pri mladších ročníkoch. Podľa informácií televízie, starší z bratov údajne cez svoje kontakty dodával kokaín do vyššej spoločnosti pravidelne.

 

„Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava okamžite rozväzuje pracovný pomer s bezpečnostným manažérom klubu, ktorý bol v rámci medzinárodnej policajnej akcie Parketár spolu s ďalšími pätnástimi osobami obvinený zo závažnej trestnej činnosti,“ uviedol klub v oficiálnom stanovisku. Podľa klubu nie je pravda, že medzi obvinenými sú dvaja zamestnanci klubu. „Ide o jedného nášho, aktuálne už bývalého zamestnanca, ktorý pôsobil ako bezpečnostný manažér. Medzi obvinenými je aj jeho brat, ktorý ale už dlhší čas nepracuje v ŠK Slovan Bratislava," uviedol vo veci futbalový klub. 

 

 

Prečítajte si aj: Veronika Remišová v ostrom spore s Richardom Rašim. O čom sa hádajú?

 

img

 

Pri veľkej medzinárodnej protidrogovej akcii kukláči zhabali kilogramy kokaínu a pervitínu za státisíce eur. „Počas akcie zaistili omamné a psychotropné látky v hodnote viac ako 250-tisíc eur a finančnú hotovosť viac ako 300-tisíc eur. Zaistili tiež motorové vozidlá, elektronické nosiče údajov a telekomunikačné prostriedky,“ informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

Skupina mala pôsobiť v Bratislave a jej okolí minimálne päť rokov.

 „Ide o obchodovanie s pervitínom a kokaínom, čo sa týka predaja, jedná sa o veľký rozsah, hovorím niekoľko desiatok kilogramov v týždňových intervaloch,“ uviedol prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry Peter Kysel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies