Polícia žiada o pomoc!

NETKY.SK • 10 Júl 2022, 11:34 • 2 min
Polícia žiada o pomoc!

KOŠICE - Polícia prosí občanov o pomoc v súvislosti s nehodou na Soroške.

slovakia

left justify in out

Tragická dopravná nehoda sa stala v sobotu dopoludnia na horskom priechode Soroška. Vinník z miesta nehody ušiel. Ako informovala košická krajská polícia na sociálnej sieti, doteraz neznámy vodič Citroënu išiel od Košíc do Rožňavy, pričom v tiahlej ľavotočivej zákrute prešiel do protismeru a narazil do protiidúceho Fordu.

 

Po zrážke zišiel Ford z cesty, jeho 55-ročný vodič z okresu Trebišov zraneniam na mieste podľahol. Vo Forde sa viezli štyri osoby, dve sa zranili ťažko a jedna utrpela ľahké zranenia.

 

img


Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Rožňave začal v súvislosti s uvedenou dopravnou nehodou trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a trestný čin ublíženia na zdraví. Polícia prosí o pomoc všetkých, ktorí sa na danom úseku vyskytovali a mohli by pomôcť pri identifikácii vinníka nehody. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies