Prvé vyjadrenie Igora Matoviča ku koaličnej kríze: Nebojte sa!

NETKY.SK • 9 Júl 2022, 08:41 • 2 min
Prvé vyjadrenie Igora Matoviča ku koaličnej kríze: Nebojte sa!

BRATISLAVA - Bývalý predseda vlády a súčasný minister financií Igor Matovič zverejnil svoje vyjadrenie na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

K najnovšej koaličnej kríze sa už vyjadrili všetci členovia koalície i opozície, čakalo sa na vyjadrenie Igora Matoviča, ktorý zvolil spôsob jemu najbližší – status na Facebooku. 

 

obrazok

 

Mafia urobí aj nemožné, aby “pomohla” 1. septembra protikorupčnú vládu povaliť. Uvoľniť Fica, Pellegriniho a spol. zo zovretia NAKA stojí za to. 26 miliárd eur z eurozdrojov lákavých na rozkradnutie v nasledujúcich 5 rokoch stoja za to … prejsť im cez rozum stojí za to tiež. #NebojteSa " napísal Igor Matovič.

 

Prečítajte si aj: Čína žiada Spojené štáty, aby ukončili vojenskú dohodu s Taiwanom

 

obrazok

 

Minister financií tak znovu zopakoval to, čo už viackrát vyhlásil a obvinil z problémov koalície najmä opozíciu. Opozícia v súčasnosti zbiera podpisy pod petíciu za vyhlásenie referenda o predčasných voľbách. Podľa Igora Matoviča je strana Sloboda a solidarita na čele s Richardom Sulíkom dohodnutá práve s lídrom opozičného Hlasu-SD, Petrom Pellegrinim.

 

Prečítajte si aj: Viktor Orbán v ostrom vyjadrení vyzval na podporovanie mieru, nie vojny

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies