LN: Portugalsko si poradilo s Českom, Španielsko zdolalo Švajčiarov

NETKY.SK • 10 Jún 2022, 09:50 • 2 min
LN: Portugalsko si poradilo s Českom, Španielsko zdolalo Švajčiarov

LISABON – Portugalci si na domácej pôde v Lisabone poradili s Českom 2:0. Španielsko najtesnejším možným rozdielom zdolalo Švajčiarsko.

slovakia

left justify in out

Portugalci rozhodli o víťazstve dvoma gólmi v 1. polčase

 

Futbalisti Portugalska zvíťazili v 3. kole Ligy národov a pripísali si druhý triumf do tabuľky 2. skupiny A-divízie. Vo štvrtok doma zdolali Česko 2:0. V ďalšom zápase zvíťazili Španieli na pôde Švajčiarska 1:0.

 

V Lisabone mali prvú šancu Česi, ale Jan Kuchta trafil brankára. Vzápätí, v 33. minúte otvoril skóre Joao Cancelo a o päť minút neskôr spečatil triumf domácich Goncalo Guedes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portugal (@portugal)

 

Španieli rozhodli o triumfe už v 13. minúte, keď Pablo Sarabia dostal krížnu prihrávku pred bránku a zblízka poslal loptu do siete. Na čele tabuľky figuruje Portugalsko o dva body pred Španielskom, o ďalší bod menej získalo Česko a posledné je Švajčiarsko, ktoré prehralo všetky tri zápasy.

 

 

Vo 4. skupine B-divízie zvíťazili Srbi vo Švédsku gólom Luku Joviča a sú na druhom mieste tabuľky o bod za Nórskom, ktoré doma iba remizovalo so Slovinskom 0:0.

V "céčku" sa naďalej darí Gruzíncom, ktorí zvíťazili v Severnom Macedónsku 3:0 a po troch dueloch majú vo 4. skupine plný počet bodov. Takisto aj Gréci, ktorí si rovnakým výsledkom poradili doma s Cyprom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies