Milan Ďatelinka reaguje na prehru v debutovom zápase v RFA

NETKY.SK • 17 Máj 2022, 13:47 • 2 min
Milan Ďatelinka reaguje na prehru v debutovom zápase v RFA

BRATISLAVA – Mal to byť triumfálny návrat do klietky, situácia sa však vyvinula úplne inak. Slovenský bojovník Milan Ďatelinka chcel vo svojom premiérovom zápase v organizácii Real Fight Arena uspieť, jeho nádeje však ukončil Nenad Avramovič.

slovakia

left justify in out

Srbský bojovník mal byť ideálnym súperom „na rozbeh“ a očakávalo sa, že Ďatelinkovi nebude robiť väčšie problémy. Opak bol pravdou a Ďatelinka urobil v úvodných momentoch zápasu niekoľko chýb, kvôli ktorým sa ocitol v škrtení a bol nútený vzdať sa. Rýchla prehra prekvapila všetkých v hale Národného tenisového centra.

 

 

„Kritika mi nevadí, keď je rozumná, ale keď vidím, akí vedia byť ľudia zákerní a tešia sa z cudzieho nešťastia, ostáva mi rozum stáť. Viem, že by mi to do očí nepovedali a nikdy by si nič také nedovolili. Internet a telefón im poskytujú moc,“ reagoval Ďatelinka na kritiku, ktorá sa na jeho adresu zniesla po zápase.

 

 

„Ľudia budú vypisovať niečo o karme? Aká karma a za čo? Že si riadim svoj život? Ja sa mám lepšie a ľudia sa budú rozplývať, že sú sklamaní, pretože som prestúpil? Asi som sa ich mal opýtať, či môžem. Alebo je to karma, že som povedal, že ich mám v p**i? Áno, mám. A prečo by som nemal mať? Keď ti niekto fandí, tak ti fandí a je jedno, kde si. Zmenil som organizáciu a oni to berú, ako by som ich osočoval a chodil im za frajerkou. To je len dôkaz toho, že sú to v mojom živote nepodstatní ľudia. Za čo karma?“

 

 

Ďatelinka išiel do boja s narazenými rebrami a po súboji na podujatí Grand Opening si zrejme bude musieť dať pauzu. Jeho prestup z Oktagonu MMA do RFA bol zaujímavý aj kvôli tomu, že malo ísť o akýsi reštart kariéry 26-ročného bojovníka, ktorý mal ešte nedávno povesť obrovského talentu. Po minuloročnej prehre s Karlosom Vémolom však jeho hviezda zhasla a na víťaznú vlnu sa nevrátil ani v sobotu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies