Program Geissenovcov je v ohrození! Zvládne Róbert výstup na Lomnický štít?

NETKY.SK • 9 Máj 2022, 17:27 • 2 min
Program Geissenovcov je v ohrození! Zvládne Róbert výstup na Lomnický štít?

VYSOKÉ TATRY - Slávna rodinka sa od piatka nachádza na Slovensku. Ich úplne prvé kroky viedli na zrúcaninu hradu Devín a Bratislavský hrad, neskôr sa presunuli do Pezinka, a potom do Banskej Štiavnice. Ich program je naozaj veľmi nabitý zaujímavými miestami v našej krajine.

slovakia

left justify in out

Slávna rodinka prijala pozvanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka. Príchod na Slovenksu má podľa slov Sulíka spropagovať našu krajinu a podporiť turizmus na Slovensku. 

 

Vysoké Tatry patria bez pochýb k najkrajšiemu kútu Slovenska a je nemožné ich obísť pri príprave turistického programu pre prominetné alebo menej známe osobnosti, či členov rodiny.. Nie je veľmi prekvapujúce, že organizátori programu pre rodinu naplánovali aktivity na niekoľko dní v tomto krásnom kraji  našej krajiny. Prominentná rodina by mala spať v luxusnom hosteli, ktorý sa môže pýšiť pestrou históriou. 

 

 

img

 

Vystup lanovkou až na úplný vrchol Lomnického štítu patrí k najkrajším zážitkom pre rekrečaných turistov hlavne  v čase ideálneho počasia. Róbert  trpí panickcým strachom z výšok, a tak si výlet  lanovkou na pýchu Vysokých Tatier možno nechá ujsť a čas strávi v niekotorm z miestnych podnikov. 

 

„Strach z výšok je tu prítomný bez prestávky. Stále je to problém-čokoľvek vyššie ako desať metrov je takmer nemožné, vlastne ma to desí,“ priznal Robert a jeho manželka dodala:  „Nechodí ani na náš balkón v Monaku.“

 

img

Róbert  spochybňuje  konštrukčnú bezpečnosť balkónov. „Ani balkóny v Monaku nie sú úplné stopercentné,“ dodal. 

Boháči sú na pozornosť okolia zvyknutí, a preto neodmietli žiadosti svojich fanúšikov o spoločné fotky. Nemecký pár je slávny predovšetkým z reality show známej pod názvom Geissenovci – Ťažký život milionárov,  ktorej niektoré epzódy poznajú aj slovenskí diváci. Na obrazovkách sa držia už  viac ako desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies