Policajti našli v dome mŕtveho muža. Ide o známeho podnikateľa

NETKY.SK • 29 Apríl 2022, 15:39 • 2 min
Policajti našli v dome mŕtveho muža. Ide o známeho podnikateľa

BRATISLAVA – V piatok ráno našli v rodinnom dome v bratislavskom Starom Meste mŕtveho muža. Ďalšie štyri osoby previezli do nemocnice. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

slovakia

left justify in out

Policajtov požiadali o súčinnosť pri otváraní dverí rodinného domu príslušníci Hasičského a záchranného zboru. „Po otvorení bolo vo vnútorných priestorov domu nájdené telo muža bez známok života, ktorého sa aj napriek snahe záchranárov oživiť nepodarilo,“ priblížila hovorkyňa. Podľa informácií TV Joj má ísť o dom podnikateľa Rastislava Bilasa z emisnej kauzy.

 

img

 

„Môžem potvrdiť zásah záchranárov, ktorých sme vyslali na pomoc údajne priotráveným osobám. Na mieste incidentu ošetrili a do nemocnice previezli dve dospelé ženy a dve deti,“ priblížila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) Alena Krčová.

 

Bilas figuroval v minulosti ako projektový manažér spoločnosti Interblue Group. Slovensko firme, ktorá mala sídliť v garáži v USA, v roku 2008 predalo 15 miliónov ton emisií. Dohodu podpísal vtedajší minister za SNS Ján Chrbet. Na tom, že spoločnosť následne predala emisie do Japonska, mala zarobiť 47 miliónov eur. V súčasnosti zaniknutá spoločnosť neskôr postúpila svoje práva spoločnosti Interblue Group Europe so sídlom vo Švajčiarsku. Tá tento rok prehrala na bratislavskom krajskom súde s envirorezortom, ktorý žalovala o viac ako 34 miliónov eur.

 

 

Možno vás zaujme: Tragická udalosť! Pri obci Trebostovo sa zrazili dva vetrone. Obaja piloti zahynuli



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies