Partnerku Karlosa Vémolu vystrašili doma zlodeji! Čo ukradli?

NETKY.SK • 14 Apríl 2022, 08:22 • 2 min
Partnerku Karlosa Vémolu vystrašili doma zlodeji! Čo ukradli?

BRATISLAVA - Lela Ceterová zažila nepríjemné chvíle, keď zostala doma len s dvoma deťmi. Do Vémolandu sa dostali zlodeji, ktorých zamkla v šatníku, no aj tak stihli odísť s lupom.

slovakia

left justify in out

Karlos Vémola bol v tom čase na zápase Oktagon 32 v Ostravar aréne. Partnerka mu písala, že v ich dome zrejme niekto je. Český bojovník si najprv myslel, že len niečo počula, no odpísal jej, nech pre istotu zavolá susedovi, ktorý je poľovník a zároveň ich „ochranka“. 

 

img

 

Ceterová tak urobila, no išla preveriť situáciu aj sama. „Zistila, že niekto liezol oknom do šatníka. Bola v spálni s deťmi a bola veľmi statočná, zobrala kľúč a šatník, čo je vlastne jedna miestnosť, zamkla. Tí frajeri sa začali dobýjať zo šatne do chodby, aj keď počuli a vedeli, že ich zamkla,“ prezradil pre isport.blesk.cz. 

 

Zlodeji boli v miestnosti, kde sú nainštalované čidlá, štyri minúty. „Neviem, čo tam robili. Je tam veľa vecí. Nechávame si tam cennosti. Ležali tam hodinky Rolex, ktoré tam nechali. Neviem, čo bol ich cieľ, ale zobrali len jednu krabičku so zlatom.“

 

Prečítajte si tiež: Karlos Vémola bude mať vlastnú reality show, divákom sa ukáže v úlohe otca

 

Bojovník si myslí, že ich niekto dlhodobo sledoval, keďže prišli jediným prístupom bez kamier. „Boli to asi akrobati. Skákať cez plot a liezť cez okno na prvom poschodí. Mohli ísť pritom spodom, ale asi mali odsledované, že tam nie sú kamery,“ dodal.

 

 

Svoj dom chce po tomto incidente zabezpečiť oveľa lepšie. „Budeme napojení na security firmu, Lela bude mať aj panické tlačidlo, okolo domu budú lasery,“ vyjadril sa Vémola, ktorý má doma krokodíla aj leva. Zlodejov neodradil ani pes Beast. „To je ďalšia vec. Na kamerách je vidieť, ako štekal, ale bol vpredu. Oni išli zo záhrady, kam sa on cez bránku nedostane.“ 

 

Vémola priznal, že zážitok je „hrôzostrašný“ najmä preto, lebo boli doma jeho partnerka a deti. „Nedokážem ani domyslieť, ako sa musela cítiť,“ vyhlásil na margo partnerky, ktorá priznala, že to bol jej najhorší zážitok v živote.  

 

Možno vás zaujme: Vémola sa vracia do akcie, tento rok chce absolvovať tri zápasy

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies