Britney Spears prekypuje šťastím. Po nahých fotkách má ďalšie prekvapenie!

NETKY.SK • 8 Apríl 2022, 17:54 • 2 min
Britney Spears prekypuje šťastím. Po nahých fotkách má ďalšie prekvapenie!

BRATISLAVA - Americká speváčka nedávno zásobovala fanúšikov na sociálnych sieťach fotografiami, ako si v plavkách, ale aj bez nich, užíva v bazéne či v mori. Najnovšie pridala fotografiu Sama Asghariho, ktorého nazvala svojím manželom.

slovakia

left justify in out

Po tom, ako sa 40-ročná interpretka zbavila poručníctva svojho otca, je zjavné, že si začala naplno užívať život. Na Instagrame zverejnila fotografiu s dlhým komentárom, podľa ktorého sa tajne vydala. 

 

 

Prezradila, že právny zástupca jej poradil „to najčarovnejšie miesto“, kde si užíva oddych. „Takžte tu je fotografia môjho MANŽELA!!!! Musím to napísať veľkými písmenami, keďže to tak robí aj moja sestra. Je naozaj omračujúce byť na mieste, kde po prvý raz v živote nie je žiaden paparaco,“ napísala s tým, že sa môže na večeri rozprávať s inými ľuďmi o svadbe, čo ju veľmi teší. Dvojica sa zasnúbila minulý rok. 

 

 

Speváčka nedávno zverejnila zábery, na ktorých pózuje nahá v morských vlnách. Podelila sa tiež o fotku so svojou asistentkou Vicky. „Tu som nahá s asistentkou Vicky v bazéne. Drží ma ako malé bábätko,“ napísala k snímke rodáčka z McCombu v Mississippi.

 

Prečítajte si tiež: Peter Sagan prehovoril o zdravotných problémoch!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies