NHL: Vancouver s Halákom nestačil na St. Louis, nováčik zo Seattlu uspel

NETKY.SK • 29 Marec 2022, 09:56 • 2 min
NHL: Vancouver s Halákom nestačil na St. Louis, nováčik zo Seattlu uspel

NEW YORK – Hokejisti Washingtonu v zostave so slovenským obrancom Martinom Fehérvárym prehrali v noci na utorok v zámorskej NHL s Carolinou 1:6. K víťazstvu hostí prispel český útočník Martin Nečas dvomi gólmi a jednou asistenciou. Hurricanes sa posunuli pred Floridu na čelo Východnej konferencie, Metropolitnú divíziu vedú už s päťbodovým náskokom pred NY Rangers. Fehérváry odohral 18:55 min., vyslal jednu strelu na bránku, rozdal až sedem hitov a pripísal si tri mínusky.

slovakia

left justify in out

Na play off stráca Vancouver stále 3 body!

 

Vancouver prehral na ľade St. Louis 1:4 a na postupové priečky v Západnej konferencii stráca stále tri body. V bránke Canucks sa predstavil Slovák Jaroslav Halák, ktorý zneškodnil 25 z 28 striel súpera. Štvrtý gól inkasovali hostia v závere do prázdnej bránky pri neúspešnej power play. Vladimir Tarasenko sa na triumfe Blues podieľal dvomi gólmi a asistenciou.

 

 

Skvelý comeback Buffala

 

Parádny obrat predviedlo Buffalo. Na ľade Chicaga prehrávalo na začiatku druhej tretiny už 0:4, no dokázalo duel otočiť a vyhralo napokon 6:5. Víťazný gól Sabres strelil v presilovke 12 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času Tage Thompson, Victor Olofsson sa pod triumf Buffala podpísal tromi kanadskými bodmi (2+1).

 

 

Hráči Los Angeles bojujúci o účasť v play off nestačili doma na nováčika zo Seattlu, predposlednému tímu tabuľky Západnej konferencie podľahli hladko 1:6.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies