Nová slovenská MMA organizácia RFA uskutoční svoj prvý turnaj už túto sobotu

NETKY.SK • 10 Marec 2022, 14:00 • 2 min
Nová slovenská MMA organizácia RFA uskutoční svoj prvý turnaj už túto sobotu

BRATISLAVA — Organizácia Real Fight Arena uskutoční v sobotu 12. marca „zahrievacie“ podujatie s názvom Warm Up, ktoré bude prípravou na májový ostrý štart v bratislavskom NTC. Na zápasníckej karte sa objavia známe mená z oblasti bojových športov.

slovakia

left justify in out

 

RFA spôsobila pred niekoľkými mesiacmi na česko-slovenskej MMA scéne poriadny rozruch. Promotér Boris Marhanský sa rozhodol konkurovať dlhoročnej jednotke na trhu, ktorou je spoločnosť Oktagon MMA. Do nového projektu sa mu podarilo zapojiť známych zápasníkov ako Leo Brichta, Štefan Vojčák, Miroslav Brož či Tomáš Deák. Fanúšikovia sa navyše 17. decembra môžu tešiť na boxerský zápas legendárneho Ilju Škondriča a raperom Marpom. 

 

 

Organizácia avizuje aj novinku v podobe pomoci bojovníkom v príprave na zápasy, malo by ísť o fyzioterapiu a fitness centrá. Zaujímavosťou je, že väčšina zápasníkov v novej spoločnosti pochádza z bratislavského OFA gymu, ktorý stál pri zrode Oktagonu. V RFA uvidíme okrem zápasov v MMA aj súboje v postoji. Na čo sa ale fanúšikovia môžu tešiť už túto sobotu?

 

 

V hlavnom ťaháku uvidíme talentovaného Lea Brichtu, ktorý v uplynulých mesiacoch pútal pozornosť odchodom z Oktagonu MMA. Jeho súperom bude Tamirlan Dadaev z Rakúska. Legendárny slovenský obor Tomáš Možný sa po piatich rokoch vracia pred domáce publikum, návrat mu ale bude chcieť znepríjemniť jeho kamarát Michal Reissinger z Českej republiky. Štefan Vojčák, ktorý prežil debut z ríše snov na podujatí Oktagon 27 v Bratislave, túži odštartovať cestu za titulom. Do cesty sa mu postaví Maďar László Kiss. Svoje povestné tvrdé údery predvedie aj český zápasník David Hošek. Z Poľska však prichádza majster brazílskeho jiu jitsu, Bartłomiej Gładkowicz. Bude úspešnejší boj v postoji, či na zemi?

 

img

 

Rozpis zápasov

 

Brichta (9-3) vs Dadaev (20-7) (MMA) / 70 kg

 

Možný (31-12-2) vs Benadi (21-4) (RF) / +92 kg

 

Vojčák (1-0) vs Kiss (1-1) (MMA) / 120 kg

 

Benko (43-19) vs Kozubovský (28-7) (RF) / 81 kg

 

Hošek (6-2-1) vs Gładkowicz (8-1) (MMA) / 84 kg

 

Zátorský (1-1) vs Trčka (35:12) (RF) / 61 kg

 

Humburger (2-0) vs Ibrayev (0-0) (MMA) / 84 kg

 

Bartl (14-8) vs. Segunda (6-0) (RF) / -92 kg

 

Kai (6-2) vs Fidkowski (2-1) (MMA) / 65 kg

 

Horínek (0-2) vs Bertovič (2-3) (MMA) / 70 kg



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies