Nevídaný humor Andreja Danka je späť: „Vám musí pekne kúrovať!"

NETKY.SK • 31 December 2021, 15:24 • 2 min
Nevídaný humor Andreja Danka je späť: „Vám musí pekne kúrovať!"

Andrej Danko sa rozhodol oprášiť svoje zdanlivo vtipné hlášky. Natočil teda koncoročné video, ktorým zrejme chcel tak trochu uraziť, okrem iných, aj prezidentku. No musíte posúdiť sami, či sa nedostavil skôr zrkadlový efekt!

slovakia

left justify in out

Takto sme pána "kapitána" ešte nevideli. S pohárikom a cigarou, zhovárajúc sa s čertom. „Pozor, toto video nie je vhodné pre voličov Dolára, Klokana a Matelka," napísal na sociálnej sieti. Zrejme je to pokus o reklamu, možno i účinný. Stane sa zhováranie s imaginárnym čertom z pekla novodobým štýlom sebapropagácie? Snáď nie. Urážanie koalície a hlavy štátu by nemalo byť tým správnym spôsobom reklamy.

 

 

Sám seba nazval vo videu deal kapitán a snažil sa zosmiešniť prezidentku, ministra financií aj predsedu NR SR. Zrejme už zabudol na slová, ktoré použil pred istým časom: „Nenávisť, zloba, závisť a strach to sú pracovné metódy dnešnej koalície Matoviča, Sulíka, Kollára a Remišovej." Vo vzduchu teda visí otázka, či nie je prejavom nenávisti a zloby aj znevažovanie ľudí? Spolu s komentovaním nenávisti a zloby koalície však vtedy podotkol aj to, že už rok nepozerá televíziu, lebo podľa jeho slov nevie pozerať televíziu, v ktorej prevláda negativizmus a útoky.  Možno už však na útoky zmenil názor. Svojim fanúšikom odkázal: „Zdieľajte ho pre dobrú náladu." Napokon na záver svojho videa varoval s cigarou v ruke imaginárneho čerta pred uhlíkovou stopou. 

 

Prečítajte si: Andrej Danko už rok nepozerá televízor. Televízne relácie obviňuje z manipulácie



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies