TIP NA KNIHU: Chýba vám leto? Michaela Zamari vám pomôže navrátiť ho späť!

NETKY.SK • 19 December 2021, 15:00 • 2 min
TIP NA KNIHU: Chýba vám leto? Michaela Zamari vám pomôže navrátiť ho späť!

Nielen dátum v kalendári, ale aj vzduch dýchajúci na uliciach, vôňa koláčov typických pre Vianoce a všade spomínaná sviatočnosť sú neklamným znamením, že teplého počasia sa len tak ľahko nedočkáme. Môžeme po ňom túžiť, smieme odpočítavať dni do jari namiesto rátania sekúnd do začiatku nového roka, ale aj tak nič nezmôžeme proti kolobehu, ktorý sa s pravidelnosťou rok čo rok obtáča.

slovakia

left justify in out

Slovenská autorka Michaela Zamari, si so vzdialeným horúcim vzduchom poradila po svojom a vymyslela príbeh, vďaka ktorému sa aspoň na krátko-kratučko prenesieme tam, kde tečie zmrzlina a romantika rozkvitá.

 

 

Nebolo to v pláne

 

Kniha s názvom Nebol si v pláne je letne naladená, a to tak vďaka deju, ako aj obálke, ktorá ulahodí oku čitateľa.
Je to nanajvýš vhodný názov, pretože nielenže hlavná hrdinka neplánovala zaľúbiť sa, ale ani Michaela Zamari nemala v úmysle prekvapiť knižný trh decembrovou novinkou. Nuž, život je už raz taký a občas, keď najmenej čakáme, dostaneme najviac.
Hlavnou hrdinkou je Tea, žena veľmi praktická, odvážna a ako sa na správnu príslušníčku nežnejšieho pohlavia aj patrí, má sklon aj dramatizovať.

 

Dlhodobý vzťah, ktorý tvoril súčasť každého jej dňa, sa ukončil, pretože, no veď čo si budeme vravieť, niekedy to jednoducho nemá budúcnosť, akokoľvek by ste sa snažili.
Tea si ale nezúfa, neľahne si na gauč s hlavou ponorenou v čokoláde a v ušiach plných srdcervúcich piesní. Nie, ona si vyberie čosi iné. Niečo zábavnejšie a aj trochu šialené.

 

Pozvánka

 

Pýtate sa, čo také postvára, že sa o tom oplatilo napísať celú jednu knihu? Pozve muža na rande, a to takého, ktorého jakživ nevidela!
Neposlúži jej na to sociálna sieť, to by asi nebolo ani príliš výnimočné, všetci predsa vieme, že v súčasnosti sa viaceré vzťahy zrodili práve uprostred tajomného chatu.

 

Muž, ktorého si dovolí osloviť s otázkou, či by nemal záujem prekročiť hranicu, pracuje tak, že obvoláva, skúša a presviedča tých, ktorí sa zaviazali konkurenčnému mobilnému operátorovi, aby si rozhodnutie premysleli a radšej sa upísali jeho zamestnávateľovi.

 

 

Teu neohúri jeho drzosť, hoc jej má na rozdávanie, ani sa nezblázni z tvrdohlavej vytrvalosti, hoc aj tú by mu kadekto závidel. Iba hlas, drsný a vzrušujúci spôsobí, že mu navrhne, aby jej zavolal, pretože len on vlastní jej súkromné číslo a aby mohli jeden druhého spoznať tak naozaj, bez akejkoľvek anonymity.

 

Michaela Zamari si pre čitateľa pripravila romantickú zápletku, okorenenú druhom humoru, ktorý väčšinou možno v danom žánri nájsť.
Ten, kto raz siahol po jej predchádzajúcich tituloch, zaiste sklamaný nebude, a ak s ňou iný skúsenosť nemá, ale rád by si odpočinul, sníval s otvorenými očami a nadýchal sa atmosféry iných krajov a mravov, potom by Nebol si v pláne mohla byť dokonalá voľba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies