Opitý Peter Sagan napadol policajta. Cyklista zaplatil mastnú pokutu a ospravedlnil sa!

NETKY.SK • 22 November 2021, 19:20 • 2 min
Opitý Peter Sagan napadol policajta. Cyklista zaplatil mastnú pokutu a ospravedlnil sa!

Peter Sagan napadol policajta, keď bol pod vplyvom alkoholu. Mal mať obavy z očkovania. Túto informáciu poskytol francúzsky denník Nice Martin. Čo povedal k incidentu samotný cyklista?

slovakia

left justify in out

Peter Sagan mal podľa denníka Nice Martin ešte v apríli tohto roku napadnúť v Monaku policajta. Policajná hliadka zastavila auto krátko po polnoci ešte 25. apríla. Auto šoféroval Juraj Sagan, brat Peter bol v aute ako spolujazdec. V tom čase platil zákaz vychádzania. Polícia vyzvala Saganovcov, aby vystúpili z auta. Peter Sagan odmietol v tejto panike vystúpiť a mal napadnúť policajta. Denník píše, že sa bránil ako bláznivý. Jednému z príslušníkov polície mal dokonca spôsobiť počas zatýkania zranenie ruky. 

 

img

 

Denník uviedol, že podľa policajnej správy bol Sagan pod vplyvom alkoholu. Sagan musel zaplatiť pokutu 5 100 eur. Za porušenie lockdownu 100 eur a 5 000 eur za napadnutie policajta. 

 

Cyklista  potvrdil správu denníka a prostredníctvom sociálnych sieti sa ospravedlnil. Berie to ako životnú lekciu.

 

„Rád by som využil túto príležitosť a vyjadril sa k správam, ktoré sa dnes objavili v médiách. Chcem sa úprimne ospravedlniť. Bola to škaredá skúsenosť, ktorá ma prinútila dôkladne premýšľať a dala mi cennú lekciu. Naozaj ma mrzí tento incident, ktorý sa už nebude opakovať,“ napísal slovenský cyklista.

 

 

Možno vás zaujme: Neuveriteľné! Peter Sagan sa ocitol v hľadáčiku polície

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies