ATP: Djokovič začal Turnaj majstrov víťazne

NETKY.SK • 16 November 2021, 11:26 • 2 min
ATP: Djokovič začal Turnaj majstrov víťazne

TURÍN – Svetová tenisová jednotka Novak Djokovič si v úvodnom zápase Turnaja Majstrov poradil s Nórom Casperom Ruudom 2:0 na sety. Ruský tenista Rublev zdolal Tsitsipasa.

slovakia

left justify in out

Djokovič mal klasické problémy v 1. sete

Srbská tenisová legenda má v poslednom čase obrovské problémy so vstupom do zápasov, veľmi často musí dohánať manko a niekedy dokonca aj celý set.

 

Prvý zápas Turnaja majstrov nebol pre Djokoviča žiadnou výnimkou, už v prvom game zápasu Novak stratil svoje podanie a Ruud viedol v prvom sete 3:1.

 

Djokovič sa pomaly prebúdzal a dokázal vývoj prvého setu otočiť, Nór Ruud zabojoval a dokázal poslať prvý set do tajbrejku. V tajbrejku rozhodli 4 body Djokoviča v rade a teda Srb si nakoniec prípisal prvý set na svoje konto.

 

Počas druhého setu pôsobil na kurte už iba jeden hráč, Djokovič sa dostal do tempa a súperovi nedal absolútne žiadnu šancu. Djokovič zvládol druhý set za 30 minút a pripísal si ho pomerom 6:2.

 

 

Neúspešný začiatok Turnaja majstrov zažil obľubený grécky tenista Tsitsipas, ktorý nestačil na dobre hrajúceho Rubleva. Rublev vyhral oba sety rovnakým výsledkom 6:4 a zdá sa, že by práve on mohol byť čiernym koňom turnaja.

 

V utorok je na programe jeden z najnabitejších zápasov skupín, Daniil Medvedev si zmeria sily proti olympijskému víťazovi Zverevovi. Medvedev je vo výbornej forme a spoločne s Djokovičom patrí medzi top favoritov turnaja.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies