Dokkeytino novým klipom Hneed predstavil ďalšie EP

NETKY.SK • 8 November 2021, 13:50 • 2 min
Dokkeytino novým klipom Hneed predstavil  ďalšie EP

Dokkeytino svojím piatym hudobným projektom Neslovo vzbudil na hudobnej scéne poriadny rozruch. Minulý týždeň prekvapil svojich fans správou o novom EP Tinovelly2 a samotný projekt pokrstil novým trackom Hneed od uznavaného režiséra Michala Nemtudu!

slovakia

left justify in out

Meno Dokkeytino už netreba špeciálne predstavovať! Zasvätení vedia, že jeho vlaňajšie EP Tinovelly,  je označenie jeho alter ega. Po vydarenom debute s projektom Neslovo predstavuje ďalší, a to hneď aj s príznačným songom s umeleckým klipom. Oproti jeho predchádzajúcim projektom môžeme opäť raz očakávať väčší progres, ktorý je priamo cítiť z viacerých faktorov!

 

Aký tracklist nás čaká?

Na rozdiel od Dokkeytinovho minuloročného EP Tinovelly, na ktorom bolo 6 vecí, to bude tentoraz na EP Tinovelly2  o skladbu viac.  V siedmich trackoch má iba jedinú spoluprácu, konkrétne vo veci  Zastaviť čas 2, kde Tinovi hosťuje Blako. Pestrejšia paleta je však z hľadiska producentov. O produkcie dvoch skladieb sa postaral sám Tino, ktorý s prehľadom zvládo nahrávanie aj samotný mix/master, vďaka čomu môžeme počuť zvukový progres v kontraste s predchádzajúcim projektom.

 

img

 

"Oproti predchádzajúcim projektom cítim z týchto skladieb istým spôsobom vyspelejší vibe a atmosféru. Nie sú to vyslovene párty skladby, ale tie veci sú do istej miery najmä textovo hlbšie. Snažil som sa teda povedať možno viac, než v mojej predošlej tvorbe. Taktiež si potom poslucháči môžu všimnúť iné polohy hlasu, pričom tá vyspelosť by sa možno teda dala vnímať aj v tomto smere,"  hovorí Dokkeytino.

 

Na coveri minuloročného EP bola vizuálne vyobrazená  konkrétna soška. Na aktuálnom projekte prišla malá zmena, ktorá má aj svoje opodstatnenie: "Teraz, keď sú tie sošky dve, znázorňujú spolu nielen to nové hudobné alter ego, ale zároveň i nový smer," hovorí Dokkeytino.

O cover a fotografie k albumu sa postaral @igeross. S námetom na tento cover zároveň prišiel sám Dokkeytino.

 

„Sme nesmierne radi, že náš prvý spoločný projekt bol úspešný a že sme mohli stáť aj pri tom druhom. Dokkeytino je veľmi nadaný a neustále na sebe pracuje a posúva sa, takže nás teší, že je to aj našou zásluhou, keďže sa mu snažíme dávať podporu a slobodu v tvorbe tak, ako to sám chce a cíti,”  uzatvára Dalibor Frankovič, Director Zrazoo Records.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies