Zomrel mladý a talentovaný slovenský youtuber Majo Seman!

NETKY.SK • 1 September 2021, 18:20 • 2 min
Zomrel mladý a talentovaný slovenský youtuber Majo Seman!

Majo Seman sa vo svojich instagramových príspevkoch netajil, že bojuje so závislosťou na drogách.

slovakia

left justify in out

Vo veku 20 rokov zomrel mladý a talentovaný slovenský youtuber Majo Seman, ktorého na Instagrame sleduje viac ako 50-tisíc ľudí. „Majko už nenatočí žiadne video, dnes mi polícia oznámila, že môj syn zomrel. 22. septembra by oslávil 21-narodeniny. Nie sú slová, ktoré by vyjadrili bolesť a smútok, navždy bude so mnou, nech odpočíva v pokoji a jeho duša nájde to, čo vždy hľadala. Nedokázala som ho zachrániť, mrzí ma to,“ napísala matka na jeho instagramový profil.  

 

img

 

Majo bol ešte známejší na Youtube, kde mal takmer 100-tisíc odoberateľov. Ľudí si získal primárne kvôli svojej osobe, zvláštnemu humoru a úprimnosti voči svojim fanúšikom.  

 

 

Okolnosti Majovej smrti zatiaľ nie sú známe. S fanúšikmi otvorene hovoril o svojom  ťažkom boji s drogami. Kvôli závislosti v posledných dňoch vyhľadal odborníkov a absolvoval liečenie. Pred týždňom vo svojom príspevku radostne informoval, že sa už mesiac nedotkol žiadnej návykovej látky.  

 

„...Menšia pozitívna správa, prvý mesiac bez drog mám dnešným dňom za sebou. Som tak šťastný, všetko je na dobrej ceste,  už to nebude dlho a budete ma mať späť čistého a nezastaviteľného,“ napísal Majo.

 

  

Ešte v utorok zverejnil niekoľko instagramových videí, kde ďakoval za podporu všetkým, ktorí mu verili aj v najťažších časoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies