Eminem spolupracuje s raperom 50 Centom! Opäť sa objaví vo filme

NETKY.SK • 19 August 2021, 05:53 • 2 min
Eminem spolupracuje s raperom 50 Centom! Opäť sa objaví vo filme

Eminem si zahral pred rokmi vo filme 8. míľa. Fanúšikovia sa dočkajú jeho návratu na filmové plátno.

slovakia

left justify in out

Eminem sa vráti k herectvu v najnovšom projekte rapera 50 Centa – Black Mafia Family. Raper Eminem by si mal zahrať Ricka Wersha mladšieho, alias White Boy Ricka. Je to muž, ktorý sa v tínedžerskom veku stal informátorom FBI, než sa dostal do väzenia.

 

img

 

Curtis Jackson, 50 Cent, vo vyhlásení uviedol: „Je mi cťou a uznaním, že môj dobrý priateľ Em podporuje moju novú šou BMF. Nemohli by sme urobiť show so sídlom v Detroite bez začlenenia legendy, ktorou je Eminem.“

 

 

 

Jackson zverejnil na sociálnej sieti, že použil rovnakú technológiu starnutia, akú použili vo filme The Irishman od Martina Scorseseho, aby Eminem vyzeral ako tínedžer.

 

 

 

BMF je založený na príbehu bratov Demetriusa Big Meecha a Terryho Southwest T Flenoryho, ktorí boli v 80. rokoch minulého storočia známi v uliciach Detroitu. Dvojica tvorila jednu z najväčších zločineckých rodín v USA.

 

 

 

Prečítajte si: Boba Dylana obvinili zo sexuálneho obťažovania! Poškodená chce veľkú porotu

 

Eminem sa chystá hrať Wersha, mladšieho člena detroitského gangu, ktorý predával drogy a zbrane. Pracoval ako informátor vo veku 14 až 16 rokov, ale v 17 rokoch ho FBI vyradila z programu a dostal doživotie za držanie kokaínu.

 

Možno vás zaujme: Barbora Švidraňová poriadne vydesila fanúšikov!

 

Wershe mladší, ktorého príbeh bol uvedený v dokumente z roku 2017, bol podmienečne prepustený v júni minulého roka, teraz má 52 rokov.

 

Eminem mal tiež, okrem úlohy vo filme 8. míľa, malé úlohy v mnohých televíznych reláciách a filmoch, kde často hral sám seba. V rozhovore s Jonathanom Rossom v roku 2010 Eminem nevylúčil ďalšie vystúpenia pred kamerou. Hostiteľovi povedal: "Viete, hudbu mám veľmi rád. Toto je moja vášeň, toto je to, čo chcem robiť. Nehovorím, že ​​už nikdy nebudem robiť film, ale toto som ja." BMF bude mať premiéru 26. septembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies