John Wick hlási veľkolepý návrat a my sa máme na čo tešiť

NETKY.SK • 16 Júl 2021, 16:51 • 2 min
John Wick hlási veľkolepý návrat a my sa máme na čo tešiť

Filmové štúdio Lionsgate nezaspalo na vavrínoch a ohlásilo ďalšiu zvučnú posilu pre pokračovanie akčnej nálože John Wick 4.

slovakia

left justify in out

Do role Winstona sa vráti známa tvár, Ian McShane, infromuje Empire. Ten sa znovu zhostí role záhadného majiteľa hotela Continental, ktorý slúži ako zázemie pre rôznych nájomných vrahov.  Johna Wicka nemusíme nikomu predstavovať. 


img

 

Majiteľ hotelu sa s Johnom rozišiel za naozaj zvláštnych okolností, kedy Johna zostrelia zo strechy hotelu a nie je úplne jasné, či sa tak definitívne postavil proti nemu, alebo mu svojským spôsobom zachránil život. Ako to vníma každý jeden sa dozvieme práve vo štvrtom filme.  

 

img

 

Samotný príbeh je stále obmotaný rúškom tajomstva, o tom, kto pôjde tentokrát po krku Wickovi ešte veľa nevieme. Jediné, čo vieme, že zoznam kandidátov na vzrušujúce bojové súboje je poriadne zaujímavý.  

Postupné obsadzovanie vedľajších postáv vyvolávalo u verných fanúšikov nadšené reakcie. Predovšetkým informácie o majstrovi bojových umení Donnie Yena, priniesli značnú pozornosť.  

 

img

 

Natáčať sa bude v Paríži, Berlíne, New Yorku a v Japonsku. Premiéra je stanovená na 27.5.2022 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies