Situácia v strane Za ľudí je mimoriadne vážna. Frakcia okolo Kolíkovej vyzvala Remišovú za rokovací stôl

NETKY.SK • 7 Júl 2021, 13:43 • 2 min
Situácia v strane Za ľudí je mimoriadne vážna. Frakcia okolo Kolíkovej vyzvala Remišovú za rokovací stôl

BRATISLAVA – Situácia v strane Za ľudí je mimoriadne vážna. Po dnešnom rokovaní vlády to povedala ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí).

slovakia

left justify in out

Považuje za vhodné, aby sa podpredsedovia strany čo najskôr stretli a diskutovali o vnútrostraníckej situácii. Skupina nespokojných členov Za ľudí preto predsedníčke strany Veronike Remišovej navrhla, aby sa stretli v centrále strany dnes o 16:00 hodiny. Ministerka Remišová zatiaľ na túto výzvu nereagovala. 

„Treba nájsť riešenie pre stranu, preto sme navrhli túto alternatívu," dodala Kolíková.

Remišová v reakcii na to po dnešnom rokovaní vlády zopakovala, že bude rada, ak nespokojná časť strany príjme jej pozvanie na neformálnu diskusiu.

 

Na novinársku otázku, či sa na dnešnom stretnutí v centrále Za ľudí zúčastní, však priamo neodpovedala. „Cítim sa už ako v materskej škôlke, v ktorej sa doťahujeme, že neprídeme na jedno stretnutie, ale vy príďte na iné. Takto sa fungovať nedá a ja sa stretnem s tými ľuďmi, ktorí chcú reálne pracovať," uviedla vicepremiérka.

 

Nespokojnú časť strany vyzvala, aby prestali riešiť malichernosti a spoločne sa vrátili k práci pre ľudí.
 

Prečítajte si tiež: Remišovej diskusia na chate sa konať nebude! Nespokojná časť členov strany Za ľudí odmietla pozvanie



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies