Slovensko by podľa Hegera malo pridať v očkovaní

NETKY.SK • 28 Jún 2021, 14:02 • 2 min
Slovensko by podľa Hegera malo pridať v očkovaní

BRATISLAVA - Podľa premiéra Eduarda Hegera sú potrebné preventívne opatrenia na to, aby bolo Slovensko ochránené pred koronavírusom a jeho najnovšou delta mutáciou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Premiér to povedal dnes pred rokovaním Ústredného krízového štábu. Heger poukázal na druhú vlnu pandémie, na to, aká bola nebezpečná a tiež na to, že si ju nikto nechce zopakovať. Cestu vidí v očkovaní, v ktorom Slovensko zaostáva. „Je potrebné, aby sme v tomto pridali. Očkovanie je najlepšia a najúčinnejšia zbraň, ktorú tu máme. Máme k dispozícii vakcíny, lekárov, ktorí chcú očkovať, čiže potrebujeme len očkovať,“ povedal Heger.

 

img

 

Mohlo by vás zaujímať: Od júla sa spúšťa očkovanie v ambulanciách aj bez registrácie. Zelené pasy budú k dispozícii od soboty

Premiér zároveň vyzval ľudí, ktorí cestujú, aby používali formulár e-hranica. Ten podľa jeho slov dokáže viac pomôcť s trasovaním a zbieraním dát o tom, ako Slováci cestujú.

 

Prečítajte si: Eduard Heger hovoril s eurokomisárkou pre súdržnosť a reformy aj o nedostatočnom čerpaní eurofondov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies